Storsejr til Brande Old Girls

Tirsdag den 18. april hjemme mod KLG 1

På en kold april aften tog Brande imod et af de nye hold i puljen, KLG 1 som vi intet kendte til. Men det skulle hurtig vise sig at det stort set blev spil mod 1 mål.

Den første chance til Brande faldt efter 4 minutter, hvor Gitte Holt fik en bold i dybden, men første berøringen sad ikke godt og afslutningen var derefter. Minuttet efter var det Birgitte Sørensen der fandt Marianne Andersen helt fri, men også her uden mål.

Kampens første mål faldt efter 10 minutters spil, hvor Birgitte Sørensen sikkert sendte bolden i mål til 1-0. Og herefter gik det stærkt. 2 minutter senere fandt Birgitte Sørensen Gitte Holt helt fri foran mål og denne gang blev bolden sendt i mål til 2-0. 2 minutter senere igen var Birgitte Sørensen igen på spil. Først en aflevering til Line Kaasbjerg Svensson, som igen sendte den videre til en helt fri Gitte Holt og hun scorede sikkert til 3-0.

Det næste der skete kan vel kun betegnes som en fejl kommunikation mellem Jane Sandfeld og Elsebeth Østergaard, i hvert fald lykkedes det KLG at score til 3-1. Men det slog nu på ingen måder Brande ud og 2 minutter senere slag Birgitte Sørensen igen fri og alene med keeperen spillede hun en endnu mere fri Gitte Holt, som blot skulle prikke bolden i mål til 4-1.

Line Kaasbjerg Svennson ville også være med og sendte kort efter bolden på stolpen, men hun kom desværre ikke nærmere i dag. I stedet var det ingen Birgitte Sørensen der var fri i højre siden og med en bold ind foran, hvor Gitte Holt fik prikket bolden mellem benene på KLG keeperen til 5-1. Med 1 minut tilbage af 1. halvleg var Birgitte Sørensen denne gang på venstre kanten og endnu engang  sendte hun en perfekt aflevering ind til Gitte Holt, som blot skulle sætte indersiden på til 6-1.

Og i de døende sekunder af halvlegen er rollerne byttet rundt. Gitte Holt sendte en høj bold frem til Birgitte Sørensen og alene med keeperen svigtede hun ikke og scorede sikkert til pausestillingen 7-1.

I pausen blev der skiftet lidt ud også ved KLG som fik skiftet keeper. Og det var helt klar til deres fordel. Der var dog flere gode chancer til Brande med langskud fra bl.a. Marianne Andersen og Pia Holt Kjærgaard, men desværre uden held. Henriette Lind havde også et par gode chancer, men det var ikke lige i dag det ville lykkedes. Men den største afbrænder stod Helle Lykke for. Helt fri foran målet uden keeper lykkedes det hende at få vippet bolden over mål fra 2 meters afstand. Rimelig imponerede.

Vi skulle helt hen til ca. 10 minutters spil inden Line Kaasbjerg Svensson havde en langskud, som KLG keeperen ikke kunne holde. Riposten var Birgitte Sørensen over og med sit 3 mål bankede hun bolden ind til 8-1. Kampens sidste mål blev sat ind af Marianne Andersen som efter et par store afbrændere endelig fik sat sig igennem og udplacerede sikkert keeperen til slutresultatet 9-1.

Fair skal være at KLG også havde flere chancer, hvilket udelukkende skyldes Brandes sløsethed. Men Jane Sandfeld måtte ned et par gange og hive et par redninger frem.

Kampens spillere blev Gitte Holt og Marianne Andersen i fællesskab. Holdet gav debut til Henriette Lind. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Elsebeth Østergaard, Line Kaasbjerg Svensson, Pia Holt Kjærgaard, Helle Lykke, Birgitte Sørensen, holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen og linjevogter Magnus Kjærgaard Jakobsen.