Uafgjort igen til Senioroldboys.

Underholdende kamp imod Ikast i +40 rækken.

Mandag d. 10. april spillede Senioroldboys +40 deres anden kamp og denne gang var modstanderen Ikast FS. Kampen skulle vise sig at være en underholdende affære hvor begge hold gerne ville vinde.
Efter 15 min. forsøgte Bjarne Tøf Kristensen sig fra distancen med en skruet yderside og knaldede den på stolpen. Bolden ryger derefter tilbage i feltet, hvor Eg desværre ikke får bolden under kontrol og misser den kæmpe mulighed for Brande føring.
Blot 4 min. senere kom Ikast på 0-1 da en lang aflevering blev udnyttet uden chance for den kravlende Thomas Svensson i målet, som ellers gjorde en rigtig god figur på uvant plads.
Anden halvleg startede med et godt Brande pres og skud forsøg fra Holger Schliewa og Dan Helge Pedersen kunne godt ha fortjent bedre skæbne, men ind ville bolden ikke.
Det ville den heldigvis efter 37 min hvor Elmedin Melisa Bratic spiller en sukkerhold indover i feltet til Nicolaj Eg, som efter lidt fumlerier får bolden sparket i mål til 1-1.
Begge hold havde efterfølgende mulighed for at score sejrsmålet, men for Brande reddede Svensson heldigvis på et frit skud.
Kampen ender 1-1 og begge hold var enige om at det var helt i orden. Brande holdet er stadig efter to kampe uden sejr, men med to uafgjorte resultater.
Vil også lige rose dommeren for en super indsats i en kamp med en masse intensitet. Han havde styr på det fra første fløjt og var altid klar med en god kommentar når dette var krævet. Næste uge er fridag på grund af 2. Påskedag. Næste kamp for holdet er mandag d. 24. april på udebane mod Vildbjerg SF.