På tavlen i Lind

I andet forsøg tjente Brande Oldboys’ +45-hold sæsonens første point, da det på udebane blev 2-2 mod KLG Lind.

Gæsterne lagde bedst ud, men første gang hjemmeholdet var på besøg i Brandes straffesparksfelt efter 10 minutter, gjorde de det til 1-0. Kenneth Raahauge udlignede kort efter – troede alle – men helt uforståeligt dømte dommeren offside, selvhan modtog bolden fra en Lind-spiller.

Efter 20 minutters spil kom udligningen så, da Benny Juul slog en aflevering ind i feltet fra venstre side. Linds i øvrigt glimrende forsvarsstyrmand fik snittet bolden med hovedet, så den fortsatte i nettet til 1-1. Den stilling holdt trods massivt spilovertag til Brande frem til små 10 minutter før tid, hvor Sigurd Kristensen sendte et hjørnespark mod forreste stolpe. Endnu engang var det en Lind-spiller, der fik snittet den videre, denne gang til en helt fri Kenneth Lauridsen, som let kunne skubbe den det sidste stykke over stregen i et tomt mål. Føringen holdt dog kun i 1½ minut, indtil en Lind-spiller sendte en håbløs aflevering indover helt ude fra sidelinjen i venstre side. Bolden svævede i en høj bue over Ken Petersen i BOB-målet og endte i nettet ved bageste stolpe. Dermed var slutresultatet 2-2 en realitet, et facit hjemmeholdet kunne være klart bedst tjent med.