Sejr i sæson debut

Tirsdag den 4. April ude mod Herning IK

Det var et lidt spændt Brande hold der med 2 nye old girls tog afsted mod Herning.

Men det skulle hurtigt vise sig at Brande havde overtaget i kampen og der gik ikke mange minutter inden Brande havde den første store chance og den tilfaldt Malene Søgaard som blev spillet fri foran mål af Birgitte Sørensen dog uden af score. De næste chancer stod disse 2 spillere for – med begge som afsluttere uden held.

Midt i halvlegen ville Herning også være med, men Jane Sandfeld var på plads med en god redning. Kort efter var Malene Søgaard igen på spil, men endnu en misser. Kort efter spillede hun Pia Christensen fri foran mål, men hendes afslutning sad desværre lige på Herning keeperen.

Halvlegen sluttede af med endnu en chance til Malene Søgaard og en kort efter en redning fra Jane Sandfeld. Pause stilling 0-0.

Kampen var kun sat i gang i 2. halvleg inden Birgitte Sørensen sendte en lang aflevering mod baglinjen hvor Line Kaasbjerg Svensson var løbet i dybden. Hun taklede bolden fra keeperen og  sendte bolden sikkert i mål til 1-0. 5 minutter senere var Line Kaasbjerg Svensson igen på plads. Gitte Holt fandt hende helt fri foran Herning målet og hun kunne sikkert passere Herning keeperen til 2-0.

Men Herning var ikke helt ufarlige og var hurtig på kontra når Brande fik bevæget holdet lidt for langt frem, men heldigvis har Brande en sikker skanse i Jane Sandfeld, som sikkert tog sig af et par gode chance fra Herning.

Det sidste kvarter fulgte med flere store chancer til Brande. Første fandt Gitte Holt Malene Søgaard med en hælaflevering, men Malene havde ikke helt fået indstillet kanonen i dag, det tyder dog godt for de næste kampe.

Herefter er det Birgitte Sørensen der er på spil igen. Først et indlæg fra venstre siden, hvor bolden ramte overliggeren. Kort efter fandt Gitte Holt hende ved bagstolpen og med hovedet sendte hun den endnu engang på overliggeren.

Næste chance var til Gitte Holt. En frispilning fra Malene Søgaard endte også på stolpen og kort efter er det Malene Søgaards tur til at ramme stolpen. Kampen sluttede 2-0 til Brande.

Kampens spiller blev Birgitte Sørensen. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Gitte Holt, Elsebeth Østergaard, Line Kaasbjerg Svensson, Pia Christensen, Malene Søgaard, Camilla Mikkelsen, holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen og linjevogter Magnus Kjærgaard Jakobsen. Holdet gav debut til Birgitte Sørensen og Pia Christensen.