Uafgjort til Senioroldboys i premieren.

Senior oldboys + 40

Mandag den 3. april skulle BOB +40 på græs igen.

BOB tog til Snejbjerg for at spille sæsonen første kamp, uden at have trænet eller spillet træningskampe.

BOB havde fuldstændig styr på kampens indledning, selvom kampen blev spillet på en total umulig ujævn bane. Det blev til flere store chancer i de første 10 min. Den største tilfald Nicolaj Eg, der headede et indlæg på kassen, som Snejbjergs målmand Willy Bjerg på mirakuløst reddede.
Herefter mistede BOB koncentrationen i ca. 10 min midt i halvlegen, det udnyttede Snejbjerg i det 21 minuttil at komme foran 1-0, dog på en kæmpe forsvarsfejl af BOB’s ny indkøbte tysker Holger, som ville spille tilbage til Torben Jakobsen i midterforsvaret, men det endte med en ægte Jesper Olsen aflevering lige hen til en Snejbjerg spiller.
BOB slog tilbage 3 min. før pausen, da Michael Laursen slog et godt indlæg indover, som Nicolaj headede videre til Elmedin Bratic, som bankede læderet ind. Flot mål af Medin.
2. halvleg forløb som første hvor BOB havde kontrol over kampen. I det 40 min slog Bjarne Tøf et frispark lige ind i panden (skulderen) på Nicolaj, da sikkert headede bolden ind til 2-1. Så skullle den ged være baberet mente de fleste, men det mente BOB’s målmand Kim Lauridsen så ikke. Så han fumlede lidt med en tilbage lægning få minutter før slutfløjt, der endte ud i et mål til Snejbjerg 2-2 L