Endnu en sejr til Brande Old Girls

Tirsdag den 27. september hjemme mod Herning IK

Kampen var kun 25 sekunder gammel inden en Herning spiller lavede en fejl aflevering. Den var Malene Søgaard over og fandt med en hurtig aflevering Gitte Holt helt fri. Og alene med keeperen satte hun bolden sikkert i mål med ydersiden til 1-0.

Og minuttet efter er hun på spil igen. En høj bold hoppede over Hernings bagerste spiller og igen er Gitte Holt alene med keeperen, men denne gang var det keeperen der trak det længste strå.

Kort efter har Brande hjørnespark og Malene Søgaard fandt Line Kaasbjerg Svensson som desværre sendte bolden lige over mål. Men Line Kaasbjerg var kort efter på den igen. Lena Jensen lagde bolden til rette for Line, som sikkert udplacerede Herning keeperen til 2-0.

Næste chance tilfaldt Malene Søgaard. Lena Jensen og Gitte Holt fik med et par hurtige afleveringer spillet Malene fri, men desværre uden mål. Kort efter er det Pernille Jakobsen som fandt Malene Søgaard i højre siden, hun sendte bolden ind foran mål, hvor Gitte Holt sikkert øgede til 3-0.

Herning ville også være med og efter en friløber midt i halvlegen, hvor Jane Sandfeld flot fik pareret, måtte hun få minutter inden pausen give fortabt, da en Herning spiller nåede frem til bolden inden hende og fik den prikket i mål. I halvlegens sidste minut havde Herning faktisk chancen for at reducere yderligere, men heldigvis var Janes reflekser på plads. Pause stilling 3-1.

Anden halvleg startede også med en chance til Herning, men igen viste Jane Sandfeld klassen og hev endnu en stor redning frem.

Med 10 minutter igen blev Mariane Andersen spillet helt fri foran mål, men bolden trillede lige ved siden af målet.

Kampens sidste scoring blev sat ind af Line Kaasbjerg Svensson. Marianne Andersen sendte en høj bold ind foran mål og efter at bolden havde ramt jorden 1 gang kunne Line Kaasbjerg Svensson heade bolden over keeperen og den hoppede i mål til slut resultatet 4-1.

Kampens spillere blev i fællesskab Jane Sandfeld og Lena Jensen. Holdet bestod desuden af Pernille Jakobsen, Marianne Andersen, Line Kaasbjerg Svensson, Gitte Holt, Malene Søgaard, Camilla Mikkelsen, Susan Busk og holdleder Karina Kjærgaard.