Oldboys +32 sejrede i Tjørring.

Med en sejr i dagens kamp, ville Brande Oldboys selv kunne afgøre sin skæbne til den kommende sæson. Og det startede også med fint spil rundt i kæderne. Brande Oldboys fik et frispark på kanten af feltet, som Due tog sig af, som han desværre skød over mål. Brande Oldboys pressede rigtig godt på, når de mistede bolden. Første bold Tjørring kom til, var en løbeduel mellem en Tjørringspiller og Tyr, men den vandt Tyr sikkert. Brande Oldboys havde alt spillet, og hvis de endelig mistede bolden pressede de Tjørring godt og vandt hurtigt bolden tilbage. Brande Oldboys snakkede også rigtig godt med hinanden og derved gjorde det nemmere for dem selv at dække ordentlig op og erobre bolden hurtig tilbage. Brande Oldboys kom til at hænge lidt i en periode, men heldigvis kom Tjørring ikke frem til noget. Men det blev gjort klart fra Tyr, at det ikke var okay og at man skulle med tilbage når man løb frem. Tjørring fik bolden i mål efter 15 minutter, men Tjørring angriber var heldigvis offside. Det var den største chance i kampen indtil videre og den eneste til Tjørring, som stille og roligt fik kæmpet sig ind i kampen. Brande Oldboys mistede lidt fart efter en rigtig god start. Tjørring kom foran på en mistet bold på midten af banen. Basse reddede første bold, men desværre røg den ud til en Tjørring spiller mere som let kunne gøre det til 1-0. Brande Oldboys stod fuldstændig stille og regnede med at Tjørring spilleren var offside, men det mente dommeren ikke, så han fik en friløber mod Basses mål som intet kunne stille op, 2-0 efter 20 minutters spil. Godt opsnappet af Danni Nørgaard på midten spillede bolden ud på kanten til Søren Laursen som lagde en mærkelig bold ind til Bænk, men heldigvis kunne han få headet bolden ind til 2-1. Brande Oldboys spillede ikke de nemme bolden som i starten, men spillede flere og flere lange umulige bolde frem i banen. I stedet for at spille bolden rundt, begyndte Brande Oldboys også at drible med bolden og lukke sig selv inde i stedet for at spille de nemme bolde. Efter 25 minutters tid fik Danni Nørgaard gul kort efter han rev en spiller ned i skulderen bagfra. Så resten af første halvleg var Brande Oldboys i undertal. Brande Oldboys gik lidt i stå og overlod meget af spillet til Tjørring, som styrede spillet de sidste 10 minutters tid af første halvleg. Et indlæg af Thomas som blev sendt i dybden af Due, kom frem til Søren som var løbet med frem fra backen som kunne lægge den ind forbi målmanden til 2-2 kort inden pausen. 2 minutter før pausen fik Tjørring og gul kort, fordi han nedlagde Due i fart. Due sparkede selv frisparket som ramte stolpen, hvor Tjørring så lavede en tilbagelægning til målmanden, som Brande Oldboys så fik indirekte frispark på, men desværre fik de ikke noget ud af det.
I pausen blev Brande Oldboys hurtig enig om, at spillet skulle tilbage som sådan det var i starten. Alle de fire udskiftere.
Anden halvleg startede godt med et godt langskud af Smøg, som Brian fulgte godt op på, som gav et hjørnespark. Tjørring havde ikke så meget andet end en høj angriber at spille på, og han var også ret stærk på kroppen, men som sådan havde Brande Oldboys’ forsvaret rimelig styr på ham. Efter et par minutter af anden halvleg fik Tjørring frispark på kanten af feltet, fordi Kim holdet en spiller i trøjen. Basse parrerede bolden væk. Brande Oldboys stod til tider for langt fra deres mand og derved havde svært ved at komme først på bolden og derved generobre bolden. Der var rigtig god lyd fra sidelinjen fra Carsten Holt i anden halvleg, som gjorde det nemmere for dem på banen at dække ordentlig op. Brande Oldboys kom bedst fra start af anden halvleg. Godt sammen spil af Due og Brian gav Burger en helt fri chance som han let kunne prikke ind til 2-3. Spillet bølgede lidt frem og tilbage, men mest til Brande Oldboys’ side, hvor presset fungere godt igen efter en lidt slap periode i slutningen af første halvleg. Efter 10 minutters spil kom Smøg ud og ind gik Thomas. Brande Oldboys havde flere gode facetter i kampen, men nogle gange glemte de lige at løbe de trælse meter tilbage, men heldigvis for Brande Oldboys kom de ikke frem til nogle chancer. Søren blev taget ud og erstattet af Medin efter 20 minutters spil af anden halvleg. Brande Oldboys faldt lidt tilbage igen, men blev hurtig diageret op igen af Holt. Bolden bølgede frem og tilbage i det meste af anden halvleg uden de store chancer. Tjørring fik et par frispark på kanten af feltet lidt tid inden slutfløjtet. Men heldigvis fik Brande Oldboys afværgede situationen. Kampen endte 3-2 til Brande Oldboys og Thomas blev kampens spiller.
Sidste kamp i sæsonen er onsdag d. 28 september klokken 18.15 på Brande stadion, hvor +32 holdet selv kan afgøre om de skal blive i A-rækken eller de som sædvanlig skal en tur ned i B igen.