BOB +40 sejrede sikkert over Herning Fremad.

Mandag aften var BOBs +40 hold et smut i Herning, hvor det normalt er tætte kampe. Det kan man absolut ikke sige var tilfældet i går.

Brande satte sig solidt på kampen og allerede efter 10 min havde man brændt minimum 3 100 % chancer. Det skal siges at Herning var tæt på efter 12 min. hvor de ramte overliggeren på et godt frispark.

Heldigvis startede Prøhl målscoringen efter 12 min efter et godt gennemspillet angreb. Dette var startskuddet til en suveræn god 1. halvleg hvor spillet flød og Herning spillerne løb og løb efter bolden.

Efter 19 min. udnyttede Summe (Delaney) at Hernings målmand ikke kunne nå op til overliggeren og med et flot langskud bragte han Brande foran 2-0.

Da der var spillet 28 min. scorede Michael ”Tordenstøvle” Laursen et suverænt flot mål. Bolden blev spillet på tværs og lige uden for feltet knaldede han den over i modsatte side med ydersiden, uden chance for målmanden.

Anden halvleg blev en tro kopi af første hvor Brande havde bolden hele tiden. Det eneste der manglede var målene.

Chancer kom der flere af, Søren Prøhl brændte bl.a. en stor chance på hovedstød efter et godt indlæg fra den super godt spillende Jens Studsgaard.

Efter 47 minutter måtte Brandes målmand ud i 10 min efter en advarsel. Kim Lauritsen kom til at høste en Herning spiller og det gule kort var helt i orden. Finn Jensen overtog målmands handskerne hvilket gik fint.

Trods en mand i undertal formåede Brande at score igen da Summe nærmest tacklede bolden i mål.

I det sidste minut fik Herning reduceret efter et godt sparket frispark. Bolden var godt placeret og uden chance for Finn i målet som desværre ikke fik sit clean sheet.

En helt igennem god indsats med Michael Husum og Jens Studsgaard som de store stemmesluger udtaler holdleder Torben K. Jakobsen.

Næste, og sidste, kamp er på mandag i Brande imod Ikast kl. 18.00.