Sejrede i Ikast

Brande Oldboys’ +45-mandskab vandt torsdag en af holdets sjældne sejre over arvefjenderne fra Ikast FS, endda på udebane. Allerede på kampens første angreb kom Brande i spidsen, da Henrik Mortensen blev spillet helt fri foran mål. IFS-keeperen klarede skyttens forsøg, men i stedet for at brage løs på riposten, trillede han den på tværs til topscorer Jeppe Karstoft, der sikkert sendte kuglen i kassen. Da var der spillet 45 sekunder. Fem minutter senere var der igen balance i regnskabet. Ikasts Kim S. Hansen gled let gennem BOB-forsvaret og sendte bolden ind foran mål, og så var der udlignet til 1-1.

Fra 2. halvlegs start fortsatte Ikast med at presse på, men når det ikke lykkedes værterne at sætte Kim Hansen i scene, var det småt med opfindsomheden, og de par gange, han slap fri, trak BOB-keeper Ken Petersen begge gange det længste strå. I højre side boltrede indskiftede Mogens Laugesen sig; han fik smidt et par gode indlæg, som Jeppe Karstoft og Henrik Mortensen kunne have fået mere ud af. I stedet gjorde Michael Laursen det til 2-1 10 minutter ind i halvlegen, da han med hovedet dirigerede Ole Radoors følte aflevering videre i netmaskerne. Føringen blev forsvaret hjem, og med sejren rykkede Brande op på førstepladsen á point med Bording. Kampens spiller blev forstopper Kenneth Lauridsen, der kom i vejen for rigtig meget Ikast-opspil.