Sejr igen til Senioroldboys +40.

Mandag 12.09. spillede +40 hjemme mod Hammerum.

Det var første kamp efter guldet til LM. Måske det stadigvæk sad lidt i benene, for BOB kom ikke rigtig i gang i 1 halvleg.

Det blev dog til et enkelt mål. Lars Duedahl hamrede læderet ind direkte på frispark fra 25M efter 22 min spil.

I det 26 min udlignede Hammerum på en forsvars fejl af Svensson. Der mistede bolden til en Hammerum spiller der sikkert spillede deres angriber fri, som sikkert udplacerede Kim i målet.

Der blev snakket med store ord i halvlegen og alle blev enige om at der skulle noget mere gejst og løbe villighed til i 2 halvleg.

BOB overtog kommandoen af kampen og i det 45 min scorede Michael Laursen årets mål på bane 4. et indlæg blev headet væk og lige ud til Laursen der helflugtede bolden op i modsattte kryds. BANG 2-1

I de døende sekunder rettede Svensson op på hans fejl og scorede til 3-1 på et godt kontra angreb.

Lars Duedahl spillede en god kamp på højresiden, men også midterforsvaret med Torben K. Jakobsen og Jens “Slagter” Sørensen gjorde det rigtig godt.