3. sejr på stribe til Brande Old Girls

Tirsdag den 30. august hjemme mod Herning KFUM

Brande kom flyvende fra start. Allerede efter 25 sekunder har Marianne Andersen et godt skud på mål og Line Kaasbjerg Svensson er over riposten og udplacerer sikkert Herning keeperen til 1-0.

Og det var stort set stormløb mod Herning målet i hele 1. halvleg. Næste chance tilfaldt Malene Søgaard, dog uden held. Herefter var Marianne Andersen igen på spil. Hun ramte Gitte Holt i maven og bolden endte derefter i målet til 2-0.

Herefter fulgte chancer til Malene Søgaard, Gitte Holt, Pernille Jakobsen og Marianne Andersen dog uden yderligere mål.

I 2. halvleg fortsatte spillet stort set som første og der var store chancer til Malene Søgaard, Helle Lykke, Line Kaasbjerg Svensson og Elsebeth Østergaard, men dog uden mål.

Cirka halvlegs i 2. halvleg er der endelig gang i den igen. Line Kaasbjerg Svensson går til baglinjen og sendte bolden hårdt ind foran målet, hvor Malene Søgaard er på plads og hamrede bolden i mål til 3-0.

Kort efter var Line Kaasbjerg Svensson selv lige ved at øge til 4-0 efter en solotur fra midten, men bolden prellede desværre af på stolpen. Til sidst er Helle Lykke lige ved at score sit første mål for old girls, men keeperen er desværre på plads.

I stedet er det vel nærmest i overtiden at Herning får et lille trøstemål, så kampen slutter 3-1 til Brande.

Kampens spiller blev Line Kaasbjerg Svensson. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Pernille Jakobsen, Gitte Holt, Camilla Mikkelsen, Elsebeth Østergaard, Malene Søgaard, Marianne Andersen, Helle Lykke og holdleder Karina Kjærgaard.