BOB +32 Ubesejrede på hjemmebane.

Brande Oldboys +32 vs. Kollund/Lind d. 1/6-2016

Ubesejrede på hjemmebane.

Til dagens kamp, var der fra trænerteamet valgt en alternativ opstilling og dette kunne ses hurtigt i kampens indledning. Efter 1 minut spil var Danni “Smøg” Nielsen ego, men det endte med et hjørnespark til Brande Oldboys, som der ikke rigtig kom noget ud af. Efter 3 minutter var det Lind som var på spil, men Jakob “Basse” Brun kastede sig ned og fik reddet bolden. Brande Oldboys havde bolden meget i starten og Danni Nørgaard lavede mange gode sideskift. Efter 9 minutters spil, dømte dommeren straffe til Lind, fordi Elmadin havde haft hånden på bolden i feltet. Basse var uden de store chancer, så 0-1. Efter 15 minutters spil kom Lind mere med i spillet, og efter 16 minutter er Brian L. ved at sætte det over styr fordi han ikke får lagt bolden godt nok tilbage til Basse, men heldigvis er Basse hurtig og kommer ud og får presset Lind spilleren til at skyde forbi. Efter 22 minutter kom Basse forkert ud og bliver reddet af Brian L. på stregen. Efter 27 minutter kom Brande Oldboys endelig frem til en chance, men desværre stod Smøg offside. Efter 29 minutter var Lind igen på pletten, da Brande Oldboys mistede bolden i højre side og nemt kunne skyde bolden ind kort til 0-2. Efter 32 minutter spil kommer Brande Oldboys frem til endnu en chance, som Lars Duedahl desværre skød over målet.
I pausen blev der snakket om, at der egentlig blev spillet fint og der er blevet scoret på to fejl. Dog stod Brande Oldboys lidt for langt fra deres markeringer, så dette skulle ændres i anden halvleg.
Efter to minutter i anden halvleg havde Brande Oldboys sit første skud på mål ved Michael “Tyr” Kristensen. Efter 3 minutter kommer Due igennem og får prikket den til Rasmus “Nielsen”, som lige med en lang tå kunne få bolden ind til 1-2. Første mål i trøje nummer 75. Efter 5 minutter falder Anders “Burger” Nielsen til jorden efter en voldsom tackling, men heldigvis rejste han sig op igen men havde ondt i ryggen selv flere dage efter. Efter flot opspil af flere Brande Oldboys spillere, ender bolden hos Tyr som kan sætte den ind til 2-2. Brande Oldboys igen på rette kurs. Efter 17 minutter blev Smøg fældet af Linds bagerste mand, dog slap Lind uden kort. Thomas Funderskov skød desværre frisparks bolden over mål. Efter 23 minutter spillede Medin et-to med Due, hvor Medin slog bolden indover til Jakob “Bænk” Kristensen, som kunne heade bolden ind til 3-2. Efter 27 minutters spil, slår Due en god bold ind foran, som Holger kvittere på til 4-2, som også bliver kampens resultat.
Kampens spiller blev Lars Duedahl med 8 stemmer.