BOB +32 U U U U Ubesejret

Hammerum vs. Brande oldboys +32, d. 8/6-2016

Fuldt hus.

Godt spil af Brande Oldboys fra starten af og efter 3 minutter havde Brande Oldboys sin første afslutning ved Danni Nørgaard. Efter det kom Hammerum igennem på en lang bold, men Danni “Smøg” Nielsen fik klaret situationen. Brande Oldboys lagde et godt pres på Hammerum. Et godt indlæg af Holger, kom frem til Brian Lauridsen, som desværre skød bolden meget forbi mål. Efter godt opspil af Thomas Funderskov, lagde Jakob “Bænk” Kristensen bolden flot indover, men desværre ingen modtagere. Efter 7 minutter fik Hammerum det første hjørnespark, som ikke blev til den store chance. Lidt efter fik Brande Oldboys sit første hjørnespark, som der heller ikke blev noget ud af. Rigtig flot gennembrud af Holger på kanten gav et flot indlæg som Bænk ikke kunne komme frem til. Hammerum kom fri på midten, men smed heldigvis bolden ud over baglinjen. Lidt klumpspil på kanten af feltet gav en rimelig stor chance til Thomas, som desværre ramte lige på målmanden. Efter 18 minutter måtte Danni udgå med ondt i ryggen, hvor Brian Andersen erstattede ham på den centrale midtbane. Brande Oldboys sad på alt spil. Godt opspil og flot indlæg af Lasse “TV” Sørensen gav en chance til Bænk som desværre missede på hovedet. Rigtig god bold fra Holger til Thomas i dybden, som desværre igen ramte målmanden. Hammerum kom frem til en lille chance efter 25 minutter, som Søren Laursen nemt kunne håndtere i målet. Hammerum havde ikke meget at komme med i første halvleg, Brande Oldboys sad på det hele. Martin “Kriger” Andersen erstattede Anders “Burger” Nielsen efter 25 minutter. Og efter 30 minutter udgik TV med et lille trælår og Erik Tang kom ind i stedet for. Brande Oldboys slog kontra ved Smøg men desværre løb det ud i sandet. Kort efter var Hammerum på banen, hvor Brian L. i sidste øjeblik fik tacklet bolden væk.
I pausen blev der snakket om at der skulle mere fart på bolden og at der skulle tempo i spillet. Der var for mange berøringer. Marc Serup kom ud i pausen i stedet for Burger.
Anden halvleg startede som første sluttede med at Brande Oldboys sad på det meste. Et flot hjørnespark efter 3 minutter til Brande Oldboys, som desværre blev headet væk af en Hammerum spiller. Endnu et flot hjørnespark af Thomas, som desværre heller ikke gav den store chance. Der manglede lige det sidste. Endnu et flot hjørnespark af Thomas kom frem til Brian L. som slet ikke kunne se bolden, men ramte lige forbi. Igen rigtig godt opspil af Brande Oldboys både at Tang, Holger og Thomas og Thomas afsluttede desværre lige forbi. Thomas erobrede bolden tæt på feltet og afsluttede desværre forbi mål. Godt spilet ud på kanten til Bænk som desværre ikke fik bolden under kontrol. Brande Oldboys sad på alt spillet, og pressede Hammerum godt hvis de mistede bolden. Kontra til Brande Oldboys ved Thomas som prøvede at spille Burger men desværre uden held. Hammerum kom godt igennem, men sparkede bolden langt over mål. Godt opspil af Smøg, som lagde den til Bænk som stille og roligt lige lagde den til Brian L. som let kunne prikke den ind til 1-0. Rigtig godt spil af Brande Oldboys både defensiv og offensiv, men der manglede lige det sidste mange gange for at komme frem til de rigtig store chancer. Thomas fik bolden på midten af banen, og så at målmanden var langt ude, så han forsøgte at ligge den over, men desværre ramte den overlæggeren. Godt indlæg af Carsten Holt, som lige blev snittet videre af en Hammerum spiller og endte hos Brian L. ved bageste stolpe som kunne sætte den ind til 2-0. Søren fik en bold tilbage, som han stille og roligt ville sparke ud til Kriger, men han ramte bolden rigtig dårlig så den endte for fødderne af en Hammerum spiller som nemt kunne sætte bolden ind til 2-1. Godt spillet rundt af Brande Oldboys, som gav en chance til Bænk som desværre ramte overlæggeren. Et billede af kampen, med alt spil til Brande Oldboys uden de rigtig store chancer.
Kampens spiller blev Brian Lauridsen med 5 stemmer.
Det var sidste kamp i B-rækken, nu venter A-rækken allerede med sæson start onsdag D. 15 juni på udebane.