Senioroldboys sejrede i topkamp mod IFS

Mandag var der topkamp i +40 rækken hvor Ikast var på besøg på Brande Stadions bane 1. Kampen kunne bringe Brande endnu længere foran Ikast i tabellen.
Kampen var kun 3 min gammel da Ikast havde en relativ stor chance, men deres skud gik forbi mål. Dette svarede Brande hurtigt tilbage på da Medin ramte overlæggeren efter 5 minutter, jo jo så var kampen i gang.
Brande startede kampen lidt nervøst. Folk løb ikke nok for hinanden hvilket varmen måske var skyld i.
Det var dog Brande som fortjent kom foran efter 12 min. Allan Kjærgaard slog et godt indlæg ind i hovedet på Nicolai Eg, som perfekt lagde bolden til rette til Henrik ”skytte” som sikkert kunne bringe Brande på 1-0.
Det var også Brande der kunne bringe sig på 2-0 da Jens ”slagter” slog en god bold over Ikast forsvaret og bolden landede ved Michael Laursen som køligt bragte Brande på 2-0.
I halvlegens døende minutter havde Eg et kanon langskud som ramte stolpen og kun sort uheld gjorde at Brande ikke gik til halvleg med en større føring. Ikast kom ikke frem til nogle nævneværdige chancer.
Anden halvleg var kun 5 minutter gammel da Lars Duedahl tog et godt træk ind i banen fra venstre kanten og smækkede bolden i kassen uden chance for Ikast målmanden. 3-0 var absolut fortjent.
Efter 40 minutters spil ramte Allan Kjærgaard trekanten men uden at situationen udviklede sig yderligere.
Efter 55 minutter fik Ikast reduceret. Et indlæg ramte først overlæggeren og derefter stolpen og riposten skød en Ikast angriber i målet uden chance for Kim Lauridsen.
Yderligere skete der ikke i kampen, hvor Brande fuld fortjent hev en 3-1 sejr hjem. En rigtig god kamp af alle, dog skal Jens ”slagter” fremhæves for en god gedigen indsats.