Flot fight af Brande Old Girls

Tirsdag den 31. maj hjemme mod Ikast KFUM

Brande damernes blæste til angreb fra start og kampen er ikke engang et minut gammel inden Brande har fået til spillet sig det første hjørnespark. Lena Jensen sendte bolden ind i hovedet på Line Kaasbjerg Svensson og hendes afslutning endte på overliggeren. Kort efter er de samme 2 på spil igen, men stadig uden held.

De næste par chancer tilfaldt Ikast. Den første nåede Malene Søgaard tilbage og fik presset afslutningen over mål. Men Ikast var på den igen lidt efter og Jane Sandfeld måtte hive en stor redning frem.

Begge hold har herefter flere store chancer som kunne have givet mål i begge ender, men Brandes afslutninger sad for det meste lige på Ikast keeperen og i Brandes mål var Jane Sandfeld en sikker sidste skanse sammen med det øvrige forsvar.

Pause stilling 0-0. 2. halvleg startede med en stor Ikast chance. Jane Sandfeld måtte hive en dobbelt redning frem. Først en parade og da bolden hoppede over og fortsatte mod mål måtte endnu en mirakel redning til.

Brande kom også frem til flere store chancer i 2. halvleg både ved Lena Jensen, Marianne Andersen og Line Kaasbjerg Svensson. Men Brandes største chance i 2. halvleg tilfaldt Pernille Jakobsen. Anne Jørgensen spillede hende fri i dybden og fra en halv spids vinkel sendte hun bolden på stolpen.

Ikast levede mest på kontra og kom også frem til et par store chancer, så alt i alt et fair resultat da kampen sluttede 0-0.

Kampens spiller blev Jane Sandfeld. Holdet bestod desuden af Marianne Andersen, Line Kaasbjerg Svensson, Lena Jensen, Malene Søgaard, Anne Jørgensen, Pernille Jakobsen, Susan Busk og holdleder Gitte Holt.