Senioroldboys suser derudad.

Topkamp i Senioroldboys gav 3 point ????

Mandag 30.05. var BOB +40 taget til Herning hvor rækkens nummer 2 skulle besejres.
Det vidste sig hurtigt at Brande drengene fik overtaget i kampen. Allerede efter 5 min havde Brande haft de første 2 store chancer som desværre blev brændt.
Efter 14 minutters spil kom forløsningen 1-0. Et indlæg fra Henrik Skytte endte ved Lars Duedahl ved bageste stolpe, som scorede via den ene målstolpe. 1 halvleg sluttede med et nærgående langskud fra Summe, efter et super forarbejde af Danni ”SMØG” Nielsen.
Midt i 2 halvleg fik Herning Fremad tilkæmpet sig til et straffespark, som sikkert blev sat ind til 1-1 af Morten “Mini” Jørgensen. Det tog heldigvis kun 1 minut for Brande at ryste udligningen af sig. Medin sendte et super indlæg ind til Summe i feltet, der med en koldblodig afslutning udplaceret Herning keeperen til 2-1. Brande fortsatte med at presse Herning og det blev til flere store chancer inden den tilbage vendte tidligere topscorer Søren Prøhl headede et indlæg fra venstresiden i kassen til kampens resultat 3-1.
Kampens spiller blev suverænt Summe med 8 stemmer, som var her, der og allevegne ??????????????