BOB +32 sikrede sig oprykning.

Brande Oldboys +32 vs. Herning KFUM, onsdag d. 25 maj 2016.

Oprykningen sikret til A-rækken.

Brande Oldboys kom rigtig godt fra start og viste hurtigt at de gerne skulle vinde, så de kunne hive oprykningen i hus. Efter kort tid kom Herning dog frem til kampens første chance, som heldigvis blev headet over målet. Efter 3 minutter kom Brande Oldboys så foran 1-0, ved godt spil hvor bolden til sidst endte på kanten hos Allan Madsen som sendte den ind foran målet hvor Søren Nygaard stod fri. Herning nåede næsten ikke at give bolden op, inden Brande Oldboys igen var på pletten. Denne gang var det Danni Nørregaard som blev spillet fri gennem Hernings forsvar og lige netop fik prikket bolden forbi målmanden og derved nemt kunne sende bolden ind til 2-0. En rigtig god og lovende start fra Brande Oldboys. Spillet bølgede en del frem og tilbage med chancer til begge hold. Herning spillede bolden stille og roligt rundt, men pludselig missede en forsvar en bold, som Allan opsnappede men desværre manglede der lige det sidste. Herning stod højt med deres bagkæde, som Brande Oldboys prøvede på at udnytte med deres hurtige angribere, og det gav da også et par chancer men uden mål til følge. Brande Oldboys havde flere chancer, hvor Holger havde en af de store. Han havde et rigtig flot langskud, som Hernings målmand måtte strække sig langt for at nå. Efter 25 minutter skiftede Brande Oldboys ud. Ud gik Holger og Carsten Holt og ind kom Anders ”burger” Nielsen og Jakob ”bænk” Kristensen. Herning havde ikke mange chancer i den sidste halvdel af første halvleg, men Brande Oldboys havde mange men målene manglede stadig. Pludselig havde Herning et godt indlæg og der stod en fri Herning spiller i Brande Oldboys’ felt som nemt kunne passere Jakob ”basse” Brun, 2-1. Efter 30 minutter kommer Søren Nygaard ud og bliver erstattet af Brian Lauridsen.
I pausen snakkede Søren Laursen om, at Brande Oldboys skulle sidde tættere på deres mand og det der skulle snakkes mere, for det var kun Michael ”tyr” Kristensen man kunne høre på sidelinjen. Marc Serup gik ud i pausen og ind kom Carsten Holt.
Brande Oldboys kom godt ud efter pausen, men stadig uden de store chancer. Den største tilfaldt Lars Duedahl, men endnu engang lige over målet. Efter 10 minutter af anden halvleg tog Laur Due ud og satte Holger ind. Spillet fortsatte som i resten af kampen med spil til Herning og spil til Brande Oldboys. Efter 15 minutter kom Lasse ”tv” Sørensen ud og blev erstattet af Søren Nygaard. Herning sled sig mere og mere ind i kampen, og på et hjørnespark ramte de overlæggerne, så de kom tættere og tættere på. Dog slog Brande Oldboys kontra efter hjørnesparket og med en Herning målmand som kom langt ud af målet, kunne Allan let lægge den fra midten af banen ind til 3-1. Herning fik spillet sig igennem Brande Oldboys’ defensiven og fik nedlagt tyr selvom dommeren ikke mente der var noget, og derfor let kunne score til 3-2. Efter 25 minutter kom Thomas Funderskov ud og ind kom tv med lyserødt pandebånd, som sagde: ”nu skal jeg få styr på den midtbane”, og rigtig nok han gjorde det fint. Med 10 minutter tilbage blev due nedlagt ude på kanten og Herning spilleren gik kun efter due, så han endte med at få vist det gule kort. Desværre fik Brande Oldboys ikke noget ud af frisparks bolden. Kort efter kom tv fri på kanten, som lagde den indover til en fremadstormende burger, som flyvende headede bolden ind. Rigtig flot mål, som sluttede kampen af til resultatet 4-2.
Kampens spiller blev Lasse ”tv” Sørensen med 6 stemmer.
Næste kamp er onsdag d. 1 juni i Brande kl. 19.