Kanon kamp af Brande old girls

Tirsdag den 24. maj ude mod Herning IK

Tirsdagens kamp stod denne gang mod Herning IK. Brande tabte det første møde mellem holdene 2-0, så Brande pigerne var opsat på revanche og der blev blæst til angreb med det samme.

Allerede efter 2 minutters spil fik Pia Holt Kjærgaard sendt en flot aflevering til Anne Jørgensen, men skarpheden var der ikke helt. Kort efter har Marianne Andersen et par gode chancer dog uden held. Og så skete det der er sket flere gange her i foråret – Herning kom på 1-0 efter 7 minutters spil.

Men det slog heldigvis ikke Brande ud og efter 14 minutters spil sendte Marianne Andersen en perfekt aflevering i dybden til en fremstormede Lena Jensen, som sikkert udplacerede Herning keeperen til 1-1.

Kort efter er Brande på spil igen. Herning sendte en lang bold fremad banen, men Line Kaasbjerg Svensson fik hovedet på og returnerede dermed bolden hen over hovedet på den sidste Herning spiller og Gitte Holt kunne opsnappe bolden og øge til 2-1 til Brande. Line Kaasbjerg Svensson vil også selv, men måtte se sin afslutning prelle af på stolpen. Herefter fulgte et par store chancer til Gitte Holt efter frispilning fra Line Kaasbjerg Svensson og Lena Jensen, men uden held og i stedet for lykkedes det Herning at udligne til 2-2 lige inden pausen.

Brande kom også godt fra start i 2. halvleg og efter 2 minutter havde Lena Jensen et godt forsøg, dog uden held. Men på efterfølgende hjørne endte bolden hos Line Kaasbjerg Svensson som hamrede bolden op i mål hjørnet til 3-2. Men det holdte nu ikke længe og efter 8 minutters spil stod Jane Sandfeld helt skæv i målet og Herning kunne nemt udligne til 3-3.

Men herfra stod der Brande på det meste og Brandes næste mål blev sat ind af Marianne Andersen som sendte bolden afsted langt udefra og da Pia Holt Kjærgaard stod foran Herning keeperen og generede hendes udsyn kunne bolden stille og rolig trille i mål til 4-3.

Kampens sidste mål blev sat ind af Pia Holt Kjærgaard, som blev spillet helt fri af Lena Jensen.

En super god kamp og rigtig god fight over hele banen af alle og med 5 forskellige målscorer. Kampens spillere blev Marianne Andersen og Line Kaasbjerg Svensson. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Camilla Mikkelsen, Pernille Jakobsen, Gitte Holt, Lena Jensen, Anne Jørgensen, Pia Holt Kjærgaard og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.