Senioroldboys sejrede i Snejbjerg

Senioroldboys sejrede i Snejbjerg og Medin scorede hans første mål for holdet.

Brande Oldboys +40 holdet spillede mandag d. 23 . maj på udebane mod Snejbjerg.

På en dejlig grøn græsplæne satte Brande sig hurtigt på spillet og var lige ved og næsten flere gange, men vi skulle hen til kampens 15. minut før man kom foran. Holdets stjerne udlændingen Elmedin Bratic scorede sit første mål for holdet da hans skud blev rettet af og snød Willy Bjerg i Snejbjerg målet. Dette var også stillingen ved halvleg, selvom Snejbjerg i flere omgange havde flere farlige contraer, men heldigvis for Brande og Kim Lauridsen i målet, kneb det med deres afslutninger.

Anden halvleg startede også lidt frem og tilbage og vi skulle hen til midten af halvlegen før Nicolaj Eg udbyggede føringen til 2-0 efter klumpspil i Snejbjergs målfelt (Eg siger tak til Willy i Snejbjerg målet). Så gik det stærkt, et perfekt slået frispark fra Torben Jakobsen ude fra siden af endte ved Lars Poulsen i bagrummet, som kastede sig ned og headede den i kassen til 3-0. I de dødende minutter af kampen blev det også til 4-0 da Henrik ”Skytte” Mortensen satte turbo på i højresiden og lå den ”lidt skævt” indover men Nicolaj Eg nåede den akkurat og kunne lægge på tværs ind foran mål, så Michael ”Summe” Husum kunne trille læderet ind i det tomme mål.

Kampens spillere med Allan Kjærgaard med 5 og Jens ”Slagter” Sørensen med 4 stemmer.

Næste kamp for holdet er mandag d. 30. maj mod det andet tophold Herning Fremad.