BOB +32 kun en sejr fra A rækken.

Brande Oldboys 32+ vs. Snejbjerg SG&I, onsdag d. 18 maj.

En sejr fra mesterskabet.

Brande Oldboys skulle onsdag aften en tur til Snejbjerg, som inden kampen lå nummer 2 i puljen. Brande Oldboys startede godt ud med masser af godt spil som gjorde at Snejbjerg løb meget rundt uden at få fat i bolden. Brande Oldboys fik i kampen meget ud af kanterne som gav mange gode chancer. Først var det Søren Nygård der fik en fri løber som blev sparket over målet. Derefter var det Thomas Funderskov der sparkede lige på målmanden. Efterfølgende var det endnu engang Søren Nygård som fik en chance som Snejbjergs målmand klarede uden de store problemer. Som det ofte sker, fik Snejbjerg en enkel chance efter en takling hvor både Søren Laursen og Brian Lauridsen gik ned men måtte se Snejbjergs angriber komme igennem og han kunne spille bolden hen til en fri mand som sikkert fik scoret til 1-0. Kort efter målet kom Brande Oldboys igen over kanten, denne gang kunne Medin ligge et godt indlæg ind mod Jakob ”bænk” Kristensen, som desværre headede lige over mål. Lidt efter måtte bænk skiftes ud, med lidt ondt i låret. Her kom Holger ind og han kæmpede godt fra start af og viste at han banker på til en startplads. Kort før halvleg måtte Danni Nørregaard gå ud med lidt blod på læben og ind kom debutant Erik Tang.
I pausen sagde Marc Serup, at der skulle forsætte med at spille bolden rundt og at der skulle sætte lidt mere farten på. Han mente også at, folk skulle score når de fik chancen.
Brande Oldboys kom rigtig godt ud og efter fem minutter, lå Ramus ”mus” Nielsen bolden indover ved den bagerste stolpe hvor en flyvende Medin header bolden ind til 1-1. Brande Oldboys fortættede med at spille bolden godt rundt hvor Snejbjerg stod som kegler og med cirka 10 minutter efter den første scoring, sender Holger bolden ind i feltet hvor Erik Tang rammer bolden, for første og sidste gang i kampen, men score sikkert til 2-1. Kampen forsatte i samme billede hvor Brande Oldboys begyndte at spille lange bolde ned bag et højt stående forsvar. Dette gav først Thomas en chance for at gøre det til 3-1 og det gjorde han med sikkerhed. Bolden blev kun lige givet op og Snejbjerg spillede bolden to gange, inden den blev sendt i dybden, hvor Søren Laursen måtte se sig overløbet af en 46 årige Snejbjerg spiller, som scorede til 3-2. Heldigvis gik der kun to minutter inden Holger spiller Lars Duedahl fri og han kunne nemt score til 4-2. Efter målet gik der lidt stilstand i den med lidt bold spil på midten af banen. Men 4 minutter igen fik Thomas en bold i dybden og Søren Laursen og Erik Tang var med fremme men Thomas runder målmanden og triller den stille og roligt ind til kampens resultat 5-2.
Kampens spiller med 6 stemmer blev Holger.
Næste kamp er på onsdag klokken 19:00 på brande stadion mod Herning KFUM. Kom op og hep på de unge så de med en sejre kan sikker sig en oprykning til a rækken