De brændte chancers kamp

Tirsdag den 10. maj ude mod Sunds

Brande startede kampen bedst. Det var et lidt fumlende Sunds forsvar der blev sat under pres det første kvarter, men lige meget hvad eller hvem der forsøgte af Brande damerne, så ville bolden ikke ind. Den blev sendt forbi målet mere end 1 gang af bla. Gitte Holt og Malene Søgaard.

Og så skete der som der er sket i flere kampe – Sunds kom foran både 1-0 og 2-0 på kontra.

Inden pausen lykkedes det Line Kaasbjerg Svensson at reducere til 2-1 direkte på frispark. Men Sunds var ikke helt færdige og øgede til pause stillingen 3-1.

Brande kom ikke ret godt fra start i 2. halvleg. Susan Busk kom til at tage bolden med hænderne og dommeren dømte korrekt straffe. Og Sunds øgede uden chance for Jane Sandfeld til 4-1. Senere blev det også til 5-1 inden Brande sluttede af med endnu en reducering. Det var Camilla Mikkelsen der sparkede målspark. Gitte Holt modtog og sendte bolden videre til en fremstormede Malene Søgaard og hun udplacerede sikkert Sunds keeperen til slut resultatet 5-2.

Kampens spiller blev Malene Søgaard. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Camilla Mikkelsen, Heidi Kjær, Elsebeth Østergaard, Gitte Holt, Mette Poulsen, Susan Busk, Line Kaasbjerg Svensson og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.