Brandes +40 sejrede sikkert med 4-1.

Brandes +40 sejrede sikkert

Brande startede 2. runde af turneringen med en hjemmekamp imod Hammerum. Dette skulle vise sig at blive en lidt ensidig affære, hvor Brande sad på det hele. Allerede efter 8. minutter scorede Henrik ”Skytte” Mortensen til 1-0 på en hovedstødssnitter efter frispark fra den ene side og derefter stod der Brande på næsten alt. Det skal retfærdigvis siges at Hammerum var i nærheden af Brandes mål ved et par omstillinger, men målmand Kim Lauritsen var på plads. Halvlegens højdepunkt kom midt i første halvleg, hvor Elmedin Bratic, på kanten af feltet, tog bolden ned med brystet og hel flugtede bolden direkte på overliggeren. En situation der helt sikkert havde fortjent bedre skæbne.

Kampen var ca. 25 minutter gammel da Brande kom foran 2-0 ved Michael ”Summe” Husum da han flugtede læderet i kassen efter indlæg fra venstre siden. Dette var også resultatet af første halvleg.

Halvlegen blev brugt til lidt udskiftninger og man var enige om at fortsætte det gode spil.

Dette blev ført ud i livet og allerede 3-4 minutter ind i anden halvleg bragte Brande sig på 3-0 ved Pione Sisto (Henrik ”Skytte” Mortensen. Modsat Sisto blev Skytten godkent målet, selvom alle godt kunne se det var et klart selvmål JJJ

Brande fortsatte med at styre begivenhederne i anden halvleg. Alle arbejdede godt for hinanden og der blev spillet rigtig flot fodbold, selvom banen nok var det ringeste man havde spillet på i år. Det udmøntede sig også i en 4-0 scoring ved Nicolaj Eg, som var først over en retur fra Kim Tranholms friløber, og kanonerede bolden i kassen. Desværre var den eneste malurt i bægeret, at Hammerum fik lov til at pynte på resultatet til sidst. Retur løbet fra Brandes spillere var ikke eksisterende og derfor stod der et par spillere fri i feltet hvoraf den ene (Lars Bruun) nemt kunne reducere til 1-4.

En generelt flot kamp af Brandes spillere hvor Michael ”Summe” var den mest toneangivende og fortjent blev kåret til dagens spiller.