Superveteraner vinder over Herning Fremad

Brandes Superveteraner startede kampen mod Herning Fremad flot og havde flere gode chancer, men stik imod spillet kom Fremad foran midt i halvlegen. Brande mistede bolden i opspillet og Herning Fremad spillede hurtigt contra og så var der 2 mand fri og målmand Peter Munkholm kunne ikke hindre Herning i at tage en 1-0 føring, som holdt halvlegen ud. Straks fra anden halvlegs start lagde Brande et større pres på Fremad målet og dette resulterede i en udligning midt i halvlegen ved Jørgen Laursen, flot placeret ved den ene opstander. med ca. et minut tilbage af kampen regnede alle med et uafgjort resultat – bare ikke Torben Mechlenburg som slog en lang aflevering op i Fremad feltet hvor Åge Kristensen helt umarkeret kunne heade bolden i mål og dermed en hjemmesejr på 2-1. Brande havde sine bedste i Kent Bjerre, men også Peter Munkholm i målet gjorde det godt.