Storsejr til Brande Old Girls

Tirsdag den 8. september ude mod Vorgod Barde

Kampen var ikke mere end 1 minut gammel før Brande har sin første chance. Det er Lisbeth Biltoft der blev spillet fri i dybden, men hun overplacerede bolden. Men det slog nu ikke Lisbeth ud og da Line Kaasbjerg Svensson kort efter gik til baglinjen på venstre siden fandt hun Lisbeth Biltoft helt blank foran mål og hun kunne sikkert score til 1-0.

Herefter fulgte et par store chancer til henholdsvis Malene Søgaard og Monica Kousgaard, dog uden held. Ved Brandes næste mål er det igen Line Kaasbjerg Svensson der gik til baglinjen i venstre siden og denne gang fandt hun Gitte Holt, som blot skulle sætte indersiden på og scorede sikkert til 2-0.

Efter 10 minutter spil har Brande hjørnespark og Malene Søgaard sendte bolden ind i hovedet på Line Kaasbjerg Svensson, og bolden gik sikkert i mål til 3-0.

Men Line Kaasbjerg Svensson var rigtig i hopla i denne periode af kampen og 5 minutter senere var hun igen på spil i venstre siden og fandt denne gang Pernille Jakobsen inden foran mål og hun scorede sikkert 4-0.

Kort efter blev en Brande spiller nedlagt lidt udenfor feltet. Gitte Holt sendte en flad afslutning afsted, som keeperen parerede med foden. Line Kaasbjerg Svensson var over riposten og fandt endnu engang Pernille Jakobsen helt fri foran mål og det blev til 5-0.

Fair skal være fair. Vorgod Barde havde også deres chancer – Brande kunne godt blive lidt offensive og det gav kontra chancer og efter 22 minutter lykkedes det at reducere til 5-1.

Men Brande spillerne ville slutte halvlegen ordentlig af og denne gang var det Pernille Jakobsen der sendte bolden ind over, hvor Line Kaasbjerg Svensson ramte bolden med siden af hovedet til pausestillingen 6-1.

2. halvleg startede som 1. med en stor chance til Lisbeth Biltoft, denne gang dog med scoring til 7-1 efter indlæg fra Pernille Jakobsen.

Så syntes Vorgod-Barde igen de skulle være lidt med og reducerede endnu engang til 7-2. Og kort efter måtte Jane Sandfeld ud i fuld længde for at stoppe endnu en reducering.

2. halvleg var ikke verdens kønneste og der blev sparket lidt frem og tilbage, men det lykkedes alligevel Monica Kousgaard at sende bolden på stolpen, dog var der ikke nogen til at følge op, så den løb ud i sandet.

Hen imod afslutningen af kampen var Brande igen helt fremme og Malene Søgaard spillede ping pong med Gitte Holt og fik udplaceret keeperen til 8-2.

Kampens sidste mål blev sat ind af 3 måls skytten Lisbeth Biltoft. Line Kaasbjerg Svensson sendte en præcis aflevering over en halv bane til Lisbeth Biltoft, som var løbet ned bag forsvaret og hun prikkede sikkert bolden forbi keeperen til slutresultatet 9-2.

Kampens spiller blev Malene Søgaard. Holdet bestod desuden af Monica Kousgaard, Kia Egebjerg, Jane Sandfeld, Pernille Jakobsen, Lisbeth Biltoft, Gitte Holt, Line Kaasbjerg Svensson og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.