Tøf gjorde hvad landsholdet ikke kunne.

Senioroldboys skulle på papiret hvad der lignede en walkover møde Snejbjerg mandag d. 08. septemper på Brande Stadion. Men det blev en meget tæt affære med Brande mest på bolden, men der manglede hele tiden det sidste i afleveringerne og afslutningerne, så det forblev 0-0 til halvleg.
Efter en lille opsang i pausen prøvede holdet at komme et gear op, men det kneb stadig lige indtil Bjarne ”Tøf” Kristensen i 2. halvlegs 5. min ville gøre klar til et indlæg, inden indlægget så han lige at Snejbjergs målmand ”Willy” havde taget et skridt ud af målet, så Tøf ændrede hans kanon og skød bolden flot i mål ude fra siden af til 1-0. Resten af kampen forblev rodet, men holdet kunne med deres rutine køre sejren hjem. Næste kamp for holdet er mandag d. 15. septemper hjemme mod Hammerum IF.