Senioroldboys fik remis i topkamp.

Senioroldboys +40 holdet startede med en kamp mandag d. 10/8 på udebane mod Vildbjerg. Brande startede bedst og var meget farlige på flere af holdets hjørnespark i starten af kampen, men ind ville bolden ikke. Efter 10 minutter fik holdet et straffespark, men Michael Summe Husum placerede bolden over mål. 5 minutter senere var det så Vildbjerg’s tur til at få straffe og de svigtede ikke. Indenfor de sidste par minutter af 1. halvleg var Brande igen farlige på nogle hjørnespark. Først headede Michael Summe Husum den på stolpen og dernæst havde Allan Kjærgaard et godt skud lige over målet, så det forblev 1-0 til Vildbjerg ved pausen. Midt i anden halvleg lagde Allan Kjærgaard en sukkerbold ned bag forsvaret, og Nicolaj Eg nåede først på bolden og prikkede den over en fremstormende målmand til 1-1. 5 minutter før tid lå samme Allan endnu en god stikning i dybden, så Elmedin Bratic fik frit løb mod målet ude fra siden af efter en god dribling, men hans afslutning gik desværre lige forbi, så kampen endte 1-1.