Hampen blev høstet til slut

På en smuk sommeraften og ditto bane ved Hampen Hallen tog +45-spillerne fra Hampen og Brande Oldboys torsdag hul på efterårssæsonen. 1. halvleg blev en jævnbyrdig affære uden en eneste afslutning indenfor målrammen. Tættest på kom hjemmeholdet, da BOB-keeper Ken Pedersen sendte bolden lige ud i fødderne på en modspiller, men Hampen-angriberen overplacerede sit skud fra kanten af feltet. Fra 2. halvlegs start overtog gæsterne styringen, men det var alligevel hjemmeholdet, der var tæt på at åbne scoringen efter 10 minutters spil med et langskud på oversiden af overliggeren. Små 5 minutter senere tog Brandes bedste, forsvarsstyrmand Erik Eriksen sagen i egne støvler og listede sig med frem, og fra 0 grader sendte han bolden en tur rundt i målrammen og over stregen til 1-0. Målet fik Hampen til at falde lidt sammen, og indskiftede Sigurd Kristensen fik testet hjemmeholdets udmærkede målmand med et par velplacerede skud. En helt fri Jeppe Karstoft burde have afgjort kampen tæt under mål, men i stedet blev det Ole Thisgaard, der lukkede opgøret 2 minutter før tid. Torben Mechlenburg headede et målspark retur til Thisgaard, der prikkede den under den fremstormende Hampen-keeper til slutresultatet 2-0 til Brande, der med sejren kravler op på en delt andenplads inden næste uges lokalopgør mod Uhre.