Endnu en sejt til old girls

Tirsdag den 2. juni ude mod Kollund/Lind GF

Efter en langsom start skal vi hen i 8. minut inden Brandes første chance som Lisbeth Biltoft stod for efter frispilning fra Pernille Jakobsen, men desværre uden held.

Efter 10 minutters spil må Jane Sandfeld hive en stor redning frem. Men efter ca. 20 minutters spil får Kollund/Lind et meget mærkeligt dømt frispark lige uden for feltet. Kollund/Lind ramte Pernille Jakobsen og bolden ændrede derfor retning og snød Jane Sandfeld i målet til 1-0.

Men det slår som sædvanlig ikke Brande ud og Lena Jensen sendte bolden på overliggeren et par minutter efter. Og 1. halvleg blev sluttet af med en reducering til Brande af Lena Jensen efter lidt klumpspil foran målet. Pause stilling 1-1.

Ligesom 1. halvleg sker der ikke meget de første 10 minutter i 2. halvleg. Men her lykkedes det Kollund/Lind at komme foran igen 2-1. Men igen er Lena Jensen på plads og reducerer igen til 2-2 på et flot spark udefra.

Kort efter har Malene Søgaard en afslutning på overliggeren efter opspil fra Line Kaasbjerg Svensson. Næste chance tilfaldt Trine Gasbjerg Jørgensen, men sidste træk blev lidt for langt, hun var ellers helt alene med keeperen. Pia Holt Kjærgaard når også lige en chance, men uden held.

Med 2 minutter tilbage af kampen lykkedes det endelig for Brande at komme foran 2-3 på endnu et flot langskud. Og det lykkedes Brande at hive sejren hjem.

Kampens spiller blev Line Kaasbjerg Svensson. Holdet bestod desuden af Trine Gasbjerg Jørgensen, Lena Jensen, Jane Sandfeld, Elsebeth Østergaard, Malene Søgaard, Pia Holt Kjærgaard, Lisbeth Biltoft, Pernille Jakobsen og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.