Søren Prøhl kom, scorede og sejrede i nye fodboldstøvler.

Brande Oldboys +40 holdet mødte mandag d. 1. juni Lind Oldboys på hjemmebane. Det blev en kamp på Brandes præmisser og allerede efter 30 sekunder kunne hjemmeholdet være kommet foran. Vi skulle hen til det 8. minut inden Søren Prøhl scorede til 1-0 efter godt opspil, og det var måske samme Prøhl som scorede til 2-0 i det 20. minut som også blev halvlegs resultatet, som sagtens kunne have været større, men flere manglede lige det sidste i flere situationer. Midt i anden halvleg kom hatricket. Lars Poulsen trækker sig godt fri på venste kanten og med en perfekt aflevering ind foran mål kom Søren Prøhl flyvende og headede den i kassen til 3-0. Det blev ikke til flere mål i kampen så en sikker 3-0 sejr var en realitet. Kampens store profil var topscorer og hattrick manden Søren Prøhl. Holdets næste kamp er topopgøret mandag d. 8. juni kl. 19,00 mod ubesejrede Herning Fremad på Brande Stadion.