23. maj Superveteran hjemme mod Hammerum

BOBS superveteraner kom lynhurtig “ned på jorden” igen efter sejren sidste mandags  mod topholdet Ikast, da de mandag aften tabte til Hammerum på hjemmebane med 3-2.  Hammerum kom foran 1-0 midt i første halvleg på et skud der blev rettet af så Klavs Christiansen ikke havde den store chance i målet, Kort efter havde Jørgen Laursen en afslutning fra spids vinkel som Hammerums målmand “fumlede” lidt med så Åge Kristensen let kunne score i et tomt mål og da Max Schaumann lidt senere scorede et flot mål, var BOB planmæssigt foran 2-1 ved pausen, men efter en fantastisk ringe anden halvleg med et hav af fejlafleveringer og brændte chancer lykkedes det Hammerum at score 2 gange mere, så de fuldt fortjent fik deres første sejr i år og tildelte BOB deres første nederlag. Superveteranerne får en mulighed for at revanchere sig på mandag hjemme mod Herning KFUM.