Oldboys A +32 fik sikker sejr over Ikast – men sejren var for lille.

Brandes Oldboys A tog onsdag aften til Ikast KFUM for at holde den gode sejrsstime og det lykkedes også.
Allerede i det 1. minut kunne Lars Duedahl have bragt BOB foran, da han fuldstændig fri for mål valgte at skyde lige på målmanden.
Hele 1. halvleg blev et sandt stormløb på Ikast’ mål. Chancerne blev på det skammeligste brændt, specielt vores angribere Lui Mølleskov og Søren Prøhl var flinke ved Ikast. Heldigvis for Brande valgte Lars Duedahl inden 1. halvleg sluttede, at score et flot mål. Ikast var meget heldige med ikke at være bagud ved pausen med 4-5 mål.
2. halvleg fortsatte med Brande som det dominerende hold. Lars Duedahl bragte BOB foran med 2-0. Brande mistede lidt af koncentrationen, da 2-0 scoringen var en kendsgerning, så det havde ikke været helt ufortjent, hvis Ikast havde reduceret. Specielt deres hjørnespark skabte lidt sporadiske chancer til dem. Men det blev heldigvis kun ved tæt på!
Med 10 min. igen kunne Søren Prøhl score til 3-0 på godt opspil fra angrebskollegaen Lui Mølleskov, hvilket endegyldigt lukkede kampen.
Det skal tillige nævnes, at kampen blev styret meget kompetent af en rigtig god dommer.
Trods en halv dårlig dag med mange afbud blev kampen da vundet, dog skal der andre takter på bordet, hvis næste onsdags hjemmekamp kl. 19,00 mod Herning Fremad skal vindes, udtaler de to succes holdledere Michael og Torben sig.