Endnu en skidt start for old girls

Tirsdag den 19. august ude mod Herning IK

Brande fik endnu engang en rigtig dårlig start. I Hernings første angreb blev bolden sendt ind foran Brandes mål og Rikke Frank fik sat foden på. Desværre snød bolden derved Jane Sandfeld i målet og 1-0 til Herning.

Til at starte med stod der Herning på det meste af spillet og efter 5 minutter måtte Jane Sandfeld i gang igen da Herning fik en friløber. Heldigvis fik Jane presset afslutningen ved siden af målet.

Først efter ca. 10 minutters spil kommer Brandes første store chance. Mette Jørgensen sender en lang bold frem til Rikke Frank, men afslutningen er lige forbi mål. Herefter bølger kampen lidt frem og tilbage uden de helt store chancer.

Men efter ca. 20 minutters spil er den gal igen – Herning kommer på 2-0.

2. halvleg fortsætter som første. Brande pigerne kommer faktisk frem til flere gode chancer bl.a. et hovedstød til Dianna Nymark efter hjørne, men det var lige meget hvad der blev forsøgt, bolden ville ikke i mål for Brande. Kampen sluttede 2-0 til Herning.

Kampens spiller blev Dianna Nymark. Holdet bestod desuden af Pernille Jakobsen, Mette Jørgensen, Elsebeth Østergaard, Trine Gasbjerg Jørgensen, Rikke Frank, Lisbeth Biltoft, Jane Sandfeld, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.