Dobbelt op for Senior Oldboys

Fredag d. 15. august startede BOB +40 holdet efterårs sæsonen hjemme med en topkamp mod Herning Fremad. Hjemmeholdet satte sig tungt på kampen fra starten af og fik et par muligheder allerede i kampens første minutter og i det 5. minut kom BOB foran med 1-0. Et langt indkast fra Torben Jakobsen blev forlænget og ved forreste stolpe stod Michael Laursen klar, som fik dirigeret bolden ind i kassen. Efter ca 20 minutter kom Brande foran 2-0. En god lang aflevering fra venstresiden endte ved Nicolaj Eg i angrebet, som så flugtede bolden ind i målet et par meter uden for feltet. Herefter gik gassen lidt af ballonen for hjemmeholdet som vist nok troede de kunne køre sejren stille og rolig hjem. I det 43. minut kom der mere spænding i kampen, da Fremad’s forsvarsstyrmand “Gusse” scorede flot på frispark uden chance for Kim Lauritsen i BOB målet. Men hjemmeholdet holdet stand og fik en fortjent sejr ud af premiere kampen. Kampens spiller blev Allan Holt Kjærgaard.

Mandag d. 18. august spillede holdet hjemme igen. Denne gang mod bundholdet Sunds IF. Mange troede nok det skulle blive en walk over men det gjorde det bestemt ikke. Sunds kæmpede om hver eneste bold og Brande fik aldrig gang i deres flydende spil, som de er kendetegnet for. Man skulle helt hen til 15 minutter før tid, hvor der efter noget klumpspil i feltet ender bolden ved Michael Laursen som står på kanten af feltet, hans skyd er på vej forbi mål, men Søren Prøhl når lige inde foran mål at få hovedet på, og flot dirigerer han bolden i mål til 1-0, som også blev kampens resultat. En meget skidt kamp fra hele holdet, men det vigtigste er de 3 point. Kampens mest iøjnefaldende spillere var Allan Holt Kjærgaard og Michael Laursen.