Det holdte hårdt for old girls i dagens hjemmekamp mod Vorgod-Barde

Tirsdag den 3. juni 2014 hjemme mod Vorgod-Barde

Brande kommer sådan set godt fra start. Allerede efter 2 minutters spil tester Pia Holt Kjærgaard Vorgods keeper, men hun står hvor hun skal.

Et par minutter senere spiller Trine Gasbjerg Jørgensen til Rikke Frank, som sender en 1. gangs aflevering afsted til Pia Holt Kjærgaard, men igen desværre uden held.

Herefter overtager Vorgod-Barde lidt af spillet og specielt Brandes midtbane halter lidt. Dette resulterer i at Vorgod-Barde får en chance og scorer til 1-0. Vorgod har det meste af spillet i denne periode og har endda 2 chancer på overliggeren, men det bliver heldigvis lige ved og næsten.

Til sidst i halvlegen kommer Brande heldigvis mere med igen og både Trine Gasbjerg Jørgensen og Pernille Jakobsen har et par chancer, men desværre uden held.

2. halvleg tegner sig helt anderledes. Brande sidder på spillet helt fra start og allerede efter 1 minuts spil sender Pia Holt Kjærgaard en flot aflevering frem til Elsebeth Østergaard. Hun får prikket bolden forbi keeperen, men når desværre ikke at fange bolden igen for at score.

Elsebeth Østergaard er på spil igen minuttet efter. Det er Lene Houlberg der går til baglinien og sender den ind foran, men keeperen når bolden lige inden Elsebeth Østergaard.

Efter ca. et kvarters spil i 2. halvleg lykkedes det endelig for Brande. Malene Søgaard tager turen nede fra de bagerste rækker og sender et godt forsøg afsted mod Vorgod-Bardes mål. Keeperen halvklarer og bolden dumper ned foran Pernille Jakobsen, der følger op og udligner til 1-1.

Kort efter sender Lene Houlberg igen bolden ind foran mål til bagerste stolpe, og Malene Søgaard helflugter, men keeperen får lige foden på. Med ca. 5 minutter igen får Brande et frispark langt ude. Trine Gasbjerg Jørgensen forsøger alligevel at overliste Vorgod, men keeperen får bokset bolden til hjørne.

På efterfølgende hjørne sender Malene Søgaard bolden ind over og mellem med og modspillere lykkedes det Pernille Jakobsen at score sit 2. mål til 2-1.

Kampens sidste chance tilfaldt Vorgod-Barde. En fejlvurdering i Brande forsvaret gav en hurtig omstilling til Vorgod-Barde, men heldigvis var Brandes keeper Jane Sandfeld på plads og fik presset afslutningen forbi målet. Slut resultatet blev 2-1 til Brande.

Kampens opsummering er en meget rodet 1. halvleg, hvor Brande havde undervurderet Vorgod-Barde. Og da Brande damerne endelig får lidt af overtaget igen kommer Vorgod spillerne hele tiden i vejen. Men heldigvis gav Brande damerne ikke op og fightede sig til en fortjent sejr.

Kampens spiller blev Pernille Jakobsen. Holdet bestod desuden af Camilla Mikkelsen, Elsebeth Østergaard, Pia Holt Kjærgaard, Malene Søgaard, Lene Houlberg, Rikke Frank, Jane Sandfeld, Trine Gasbjerg Jørgensen og holdleder Pia Pedersen og Gitte Holt.