Det var hårdt for Studs at blive 50 år, blev skadet men holdet sejrede.

Senior Oldboys +40 holdet var på besøg i Vildbjerg mandag d. 02. juni.

Holdet var meget ramt af skader og afbud, men holdets holdledere havde dog alligevel fået stillet et slagkraftigt hold til udekampen. Holdet havde til dagens anledning lånt flere af spillere fra +45 holdet og de gjorde det alle godt.

Specielt 50 års fødselslaren Studs udmærkede sig allerede efter 5 minutter ved at få en fiber og måtte udskiftes med Per Jørgensen, som gik ind på højrebacken resten af kampen. BOB drengene fik hurtigt med deres rolige spil styr på kampen, men skulle hen i det 22. min inden det første mål kom.

Torben K. Jakobsen sendte et præcis frispark ind i panden på Kim Tranholm, hvis hovedstød blev pareret flot af Vildbjerg målmanden, men uheldigt for ham faldt bolden ned for fødderne af Søren Prøhl, som let kunne score i det tomme mål til 1-0.

Kort før halvleg havde BOB noget fiks sammenspil ude i venstre siden og bolden endte til sidst hos Nicolaj Eg, som spillede den skråt tilbage til Jeppe Karstoft, der scorede i den lange hjørne faldt til 2-0 uden chance for målmanden.

Anden halvleg blev meget stille og roligt, hvor bla. den rutinerede bagkæde kørte bolden fint rundt, selv da de også var i undertal efter en udvisning af forsvars krumptappen Jens Sørensen.

Hele holdet skal roses for en god kamp, men specielt Henrik ”Skytte” Mortensen (7 stemmer = 1 ks. øl) og Kim Tranholm gjorde det godt på midtbanen.

Næste kamp for holdet er mandag d. 16. juni på hjemmebane mod Hammerum IF.

Hele holdet ønskede Jens Studsgaard tillykke med de 50 år i lørdags og hans nye flotte køretøj (se billed).