Ikke lige fars dag

På trods af eftermiddagens kraftige regnskyl lugtede det mere end en smule brændt, da Brande Old Boys’ veteraner +45 forlod banen efter sidste torsdags udekamp mod Herning KFUM. Allerede i kampens 2. minut kom gæsterne foran, da Kim Tranholm forlængede et hjørnespark fra Ole Radoor til en helt fri Brian Dahl Thomsen ved bageste stolpe. Samme Brian Dahl nåede at ramme overliggeren langt ude fra, inden hjemmeholdet for første gang viste tænder efter små 20 minutter. Uheldigvis gled Brandes bageste mand, Torben Mechlenburg, på den endnu regnvåde bane, og så stod det 1-1.
Efter et udmærket KFUM-langskud i 2. halvlegs første minut stod der BOB på resten af kampen. Tættest på var Kaj Varisbøl og Søren Prøhl, der begge ramte stolpen, men selvom gæsterne fortsatte med at producere chancer på samlebånd, ville bolden ikke over stregen. I stedet slog hjemmeholdet kontra få minutter før tid, men scoringen blev underkendt for offside. I kampens sidste minut pegede dommeren på straffesparkspletten, da Kaj Varisbøl blev flået omkuld i feltet, men KFUM-keeperen havde ikke de store problemer med at parere Steffen Eriksens ikke specielt velplacerede skud, og så endte opgøret 1-1.
Kampens spiller blev Per Jørgensen, som leverede en solid indsats på venstrekanten.