Herning Fremad +60 – BOB 3-2

BOB’s +60 hold var mandag d. 26/5 i Herning for at spille mod Herning Fremad.
Det blev en spændende kamp, hvor Fremad havde første halvleg, medens BOB havde overtaget i anden.
Fremad kom foran 1-0 og i de sidste minutter scorede de yderligere 2 mål til 3-0.
BOB kæmpede videre og havde Fremad på hælene i anden halvleg.
Bolden ville ikke over stregen, men så scorede BOB 2 glimrede mål af Erling Schmidt og Bjarne Nørgaard. I de sidste minutter var Fremad under pres, men efter et BOB skud på den ene opstander endte kampen 3-2 til Fremad.
Hele holdet spillede en god kamp. Fidusen gik til Kim Lange, men ikke færre end 5 spillere fik stemmer i den udmærkede kamp.

Næst kamp for holdet er hjemme mandag d. 2/6 kl.19:00 mod Herning IK.
Efter kampen bliver jubilæumskampen fra den 24. maj 1991 vist i BOB’s lokale. Det er en kamp mellem Stjerneholdet, med bl. a. Preben Elkær, mod et lokal hold, med flere spillere der nu spiller på +60 holdet. Alle er velkommen til at se kampen.