Topkamp med Brande Old Girls som vinder

Tirsdag den 20. maj hjemme mod Herning KFUM

Brande stadion lagde tirsdag græs til topopgøret mellem Brande Old Girls og Herning KFUM. Og 1. halvleg blev en meget rodet affære. Begge hold kom skidt fra start og for Brandes vedkomne, var der mange afleveringer enten uden adresse eller ikke fart nok. Derudover stod vi for langt fra modstanderne når de angreb. Men der var dog et par chancer til begge hold som begge rammer overliggeren. Dog har Brande en sikker sidste skanse i Jane Sandfeld som var meget sikker i sine indgreb.

Mod slutningen af halvlegen kom Brande dog mere med og fik overtaget i spillet. Pause stilling 0-0.

I pausen dukkede Lena Jensen op. Hun var lige landet en halv time før i Billund. Hun røg direkte ind på midtbanen, og det viste sig hurtig at være en god disposition for allerede efter 3 minutter spurtede hun forbi en Herning spiller og hamrer bolden i mål til 1-0.

Lige pludselig var det Lena Jensen over hele banen og det er også hende der efter 10 minutter sender et hjørnespark ind foran mål, hvor Gitte Holt helflugter bolden i mål til 2-0.

Kort efter er Dianna Nymark på spil efter hjørne, men desværre uden mål. Det er også hende der efter ca. et kvartsspil sender en høj bold mod mål som er lige ved at overliste keeperen, men det blev desværre lige ved og næsten.

Brande sad på langt det meste af spillet i 2. halvleg og de chancer Herning havde fik forsvaret og Jane Sandfeld ryddet fint op i.

Kampen spiller blev Dianna Nymark der spillede en stor kamp på midtbanen. Holdet bestod desuden af Mette Jørgensen, Jane Sandfeld, Pia Holt Kjærgaard, Line Kaasbjerg Svensson, Dorthe Eriksen, Elsebeth Østergaard, Lene Houlberg, Lena Jensen, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.