Dukkert

Brande Old Boys Veteraner +45 tog torsdag imod ærkerivalerne fra Ikast, og allerede inden der var spillet 5 minutter havde Kenneth Raahauge misbrugt 2 kæmpechancer for at bringe hjemmeholdet i spidsen. Dommerens fløjte forblev tavs, da en Ikast-spiller havde hånden på bolden i eget felt, og i stedet ændrede kampen fuldstændig karakter, da gæsterne kom foran på deres første chance efter 10 minutter. Få minutter senere slap samme Ikast-angriber fri igen, men Ken Pedersen fik mirakuløst labben på. 5 minutter før pausen kom en Ikast-spiller først på bolden ved forreste stolpe og fik dirigeret den i nettet til pausestillingen 0-2.

Efterhånden som 2. halvleg skred frem, fik hjemmeholdet lagt mere og mere pres på Ikast, men i stedet for en reducering, slog gæsterne kontra 10 minutter før tid. Ken Pedersen og Jens Studsgaard kunne ikke blive enige om, hvem der skulle ekspedere bolden ud af farezonen, og så prikkede en Ikast-angriber bolden i nettet til slutresultatet 0-3 fra en meget spids vinkel.