Brande Old Girls under pres

Tirsdag den 13. maj ude mod Herning IK

Det var et anderledes spændt Brande hold som godt vidste at kampen i dag ville vise hvem der kom til at ligge i toppen af puljen.

Brande pigerne kom heller ikke alt for godt fra start. Det hele var lidt famlende og der blev ikke markeret tæt nok på Herning pigerne, hvorfor det også blev Herning IK der scorede det første mål på hovedstød. Og det blev ikke meget bedre. 2 minutter senere opsnapper en HIK spiller bolden på midten og hamrer bolden i mål til 2-0 uden chance for Jane Sandfeld i kassen.

Men heldigvis slog det ikke Brande ud og kort efter spiller Gitte Holt til Malene Søgaard, som kommer fremstormende og hun sender sikkert bolden i mål til 1-2. Og det skulle kun blive bedre for Brande. Dianna Nymark har et flot forsøg med hovedet efter hjørnespark, men desværre lige forbi.

Minuttet efter snyder Lena Jensen en HIK spiller i højre side og sender en perfekt bold ind foran mål til en helt fri Listbeth Biltoft, der nemt kan score til 2-2.

2 minutter senere er det fuldstændig samme senarie – Lena snyder igen den samme HIK spiller og ind foran til Lisbeth Biltoft der igen har fundet den rette plads – 2-3 til Brande. Dette blev også pause resultatet.

2. halvleg var ikke mere end et par minutter gammel inden Lisbeth Biltoft er på den igen. HIK har et udspark fra keeperen, som ender ved Mette Jørgensen. Hun sender bolden op til Lisbeth Biltoft (med hovedet). Lisbeth tager et par træk og da ingen Herning spillere går til hende, så sender hun bolden mod kassen og den rammer perfekt i den ene målhjørne til 2-4.

Men Herning pigerne havde ikke givet op og det lykkedes dem at reducere til 3-4 efter ca. 8 minutters spil. Minuttet efter har de tilmed et skud på overliggeren, men heldigvis havde Jane Sandfeld styr på den.

I den anden ende har også både Trine Gasbjerg Jørgensen og Lena Jensen skud på stolpen, så alt i alt gik det nok ok. Men Brande pigerne kæmpede bravt for at holde stand og hive sejren hjem og det lykkedes. Slut resultatet blev 4-3 til Brande.

Kampen gave i øvrigt debut til Lene Houlberg, som rigtig blev kastet for løverne, men klarede det rigtig flot.

Kampens spiller blev Trine Gasbjerg Jørgensen. Holdet bestod desuden af Lisbeth Biltoft, Lena Jensen, Mette Jørgensen, Dianna Nymark, Jane Sandfeld, Malene Søgaard, Lene Houlberg, Gitte Holt og holdleder Pia Pedersen.