BOBs +40 hold i sejr over rivalerne fra Ikast FS.

Mandag skulle +40 holdet op i mod Ikast, som inden kampen havde vundet alle deres 3 kampe. Det var et meget motiveret Brande mandskab, som løb på banen imod et på papiret stærkt Ikast mandskab.

Der skulle kun spilles 3 min. inden Brande var farlige. Efter lidt klumpspil faldt bolden ned for fødderne af topscorer Nicolaj Eg, men han blev hægtet. Desværre så kampens gode dommer ikke forseelsen og bolden fra sparket væk af Ikast. Dette var dog kun det første man skulle se af Nicolaj Eg, det skulle vise at blive meget værre for Ikast.

I kampens 6. min fik kampens helt store spiller, Michael Laursen, bolden midt på Ikast banehalvdel og han klappede resolut bolden afsted imod Ikast målet. Bolden brækkede rigtigt meget i luften og scoringen til 1-0 var en realitet. En meget flot scoring af Michael, som spillede en helt igennem fantastisk kamp.

Den intense kamp fortsatte og efter 15 min. slog topscoreren så til. Et langt frispark fra Jens ”Slagter” Sørensen fik lov til at sejle om til bagerste område hvor Nicolaj Eg blot skulle sætte hovedet på til 2-0 føring til Brande.

3-0 blev det også ved Nicolaj Eg. Denne gang efter et præcist slået hjørnespark fra Tøf.
Ikast fik reduceret til 1-3 på et dybdeløb fra Ikast, som gjorde ondt på Brandes forsvar. Scoringen gav Ikast lidt ekstra luft, dog uden at det blev farligt.
3-1 var stillingen ved halvleg.

Heldigvis skulle der blot spilles 5 min. af anden halvleg inden Ikast lukkede kampen. Jo du læser rigtigt, desværre for Ikast var det et selvmål, som betød 4-1 føring til Brande. Eg slog et hårdt og præcist hjørnespark som Ikast forsvareren selv headede i nettet.

Ikast fik pyntet på resultatet efter 55 min. Brandes forsvar viste i den situation hvor vigtig kommunikation er. I denne situation var der desværre ingen kommunikation og en Ikast angriber kunne uhindret heade et ganske ufarligt indlæg ind til 4-2.

Henrik ”Skytte” Mortensen ville det dog anderledes og han scorede et flot mål efter et angreb, hvor Brande spillerne lod bolden køre rundt på banen. Til sidst ender den hos Skytte og han kunne uden problemer passere Ikast målmanden til kampens slut resultat 5-2 udtaler holdleder Torben Jakobsen sig.

Kampen var meget intens hvor ingen af holdene ville gi sig. Heldigvis var der en yderst kompetent dommer, som styrede kampen utrolig godt. Stor ros til ham. Den største ros tilfaldt Michael Laursen, som suverænt blev kampens spiller.

Kampen betyder, at Brande sidder alene i spidsen af puljen. Næste opgave er mandag den 19-5-2014, hvor Brande skal en tur til Herning Fremad.