Effektive veteraner

Det var +45-rækkens to tophold, der tørnede sammen, da Vildbjerg torsdag lagde græs til opgøret mod Brande Old Boys. Inden der var spillet et kvarter havde gæsterne allerede været tvunget til at benytte begge deres udskiftningsmuligheder, mens hjemmeholdet gav flere prøver på deres varemærke, hurtige omstillinger. Således slap en Vildbjerg-angriber alene igennem med Ken Pedersen, som lidt senere måtte have hjælp fra overliggeren for at holde buret rent. 5 minutter før pausen gik den ikke længere: Vildbjerg kom foran 1-0 direkte på frispark fra 25 meters afstand.

Først midt i 2. halvleg kom gæsterne frem til deres første egentlige chance, da Ole Radoor fandt en helt fri Jeppe Karstoft midt i feltet. Han sendte iskoldt bolden i nettet til 1-1, som også blev kampens resultat, selvom Brande måtte spille med en mand i undertal i slutfasen efter et gult kort til Kim Tranholm.