ENDNU en sejr til Brande Old Boys 40+ hold

Mandag aften spillede 40+ holdet hjemme imod bundholdet Herning KFUM. Brande stillede stærkt op så derfor var optimismen stor.

Der var kun spillet 1 minut da Thomas Svensson kunne bringe Brande foran 1-0 på et flot skud uden for målmandens rækkevidde. Trods det hurtige føringsmål bed Herning KFUM flot fra sig og de ramte da også overliggeren på en chance hvor Torben Kjærgaard Jakobsen kom ned at blokere.

Trods den store chance til KFUM satte Brande sig tungt på spillet og 2-0 målet kom efter 23 minutters spil, hvor Allan Kjærgaard spillede Henrik Mortensen fri til scoring. Halvlegen fortsatte med Brande dominans og specielt Brandes indlæg og dødbolde gjorde livet surt for KFUM. Dog formåede Brande ikke at udnytte det store spil overtag og derfor endte halvlegen 2-0.

2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede med Brande dominans og vi skulle kun 5 minutter ind i halvlegen før Allan Kjærgaard flot scorede til 3-0. Allan fordoblede efter 20 minutter hans scoringer da han scorede på et langskud til 4-0.

5-0 målet blev scoret af Thomas Svensson, hvor han headede bolden ind lige foran KFUM målmanden. Alle troede at kampe ville ende uden KFUM scoringer men de ville det anderledes og 5 minutter før tid reducerede de på et energisk mål.

Alt i alt en god sikker sejr til Brande hvor der blev vist flot spil ud over kanterne. Desværre blev der brændt for mange chancer. Den dag hvor vores offensive spillere lære at lave en rundskæv i stedet for at tonse bolden afsted, så vil vi vinde sådan en kamp med endnu flere mål.

Allan Kjærgaard og Torben Kjærgaard Jakobsen løb med stemmerne på en aften hvor hele holdet spillede en solid kamp.

Næste kamp er på udebane mandag d. 30/09 i Sunds.