Ærgeligt nederlag i sæsonens sidste kamp

Tirsdag den 24. september 2013 ude mod Herning IK

Brande startede som lyn og torden og allerede efter få minutters spil havde vi den første chance til Pia Holt Kjærgaard efter flot samspil med Kia Egebjerg. Dog uden mål.

Øjeblikket efter er det Dianna Nymark der takler sig igennem HIK forsvaret men afslutningen desværre forbi. Næste chance er til Kia Egebjerg der forsøger sig med en vaskeægte tåfiser, men desværre lige over. Så er det Pia Holt Kjærgaards tur. Hendes afslutning er desværre på overliggeren.

Og så sker det der typisk sker når der ikke bliver scoret – HIK scorer til 1-0. Noget uretfærdigt efter spillets fordeling.

Herefter bølger spillet lidt frem og tilbage, men stadig med Brande som dominerende. De næste par chancer tilfalder Gitte Holt. Første skud ender på overliggeren og næste chance er et indlæg fra Pia Holt Kjærgaard, men HIK målkvinden når lige at få en hånd på til hjørne. Halvlegens sidste chance er til Kia Egebjerg, men HIK målkvinden får igen lige hånden på. Pause stilling 1-0 til Herning.

2. halvleg er ikke mere end et par minutter gammel da Brande får hjørnespark. Dianna Nymark sender bolden ind i hovedet på Gitte Holt, hun får headet ind foran målet og Kia Egebjerg udligner da hun puffer bolden i mål til 1-1.

Men udligningen holdt desværre ikke længe inden HIK bringer sig på 2-1. Brande giver dog ikke op. Mette Jørgensen i målet laver et langt udspark, som hopper over den bagerste spiller. Gitte Holt kommer imellem og får loppet bolden over en fremstormende HIK keeper til 2-2.

Brande fortsætter med at producere chancer – dog uden den helt store og HIK må siges at være mere effektive eller måske mere heldige og scorer i stedet til 3-2 som også bliver kampens slut resultat.

Der blev kæmpet flot over hele linjen, hvilket også kan ses ved at æren af at være kampens spiller deles af hele 4 spillere, Dianna Nymark, Line Kaasbjerg, Kia Egebjerg og Gitte Holt.

Holdet bestod desuden af Pia Holt Kjærgaard, Mette Jørgensen, Elsebeth Østergaard, Lisbeth Biltoft, Camilla Mikkelsen og holdleder Pia Pedersen.