Flot comeback gav et point

Superveteranerne +50 mødte Herning KFUM mandag aften og det blev en spændende affære, selv om der ikke var meget der tydede på spænding i 1. halvleg! BOB startede kampen med at brænde et par “direktører” både Jørgen Laursen og Max Schaumann kunne have bragt BOB foran, men i stedet kom Herning KFUM i gang med 2 mål, som forsvaret burde have afværget, midt i halvlegen fik BOB et straffe da en KFUM ‘ér tog hånden til hjælp, Max Schaumann scorede sikkert og optimismen var tilbage, det varede dog kun få minutter da Herning KFUM “nettede” 2 gange mere inde pause, til en føring på 4-1. BOB rokerede lidt i “formationerne” fra anden halvleg og satte sig fuldstændig på kampen, 3 flotte mål af Max Schaumann med 2 og Peter Munkholm med 1 bragte balance i regnskabet, og der var i slutminutterne store chancer til både Arne H. Larsen og Åge Kristensen som dog blev misbrugt, slutresultat 4-4 som Herning KFUM kunne være mest glad for efter de mange chancer til BOB i anden halvleg, stor ros til hele holdet for en super anden halvleg. Fidusen gik fuldt fortjent til Peter Munkholm.