Senioroldboys fortsætter den gode stime.

Mandag d. 19/08 var Senioroldboys +40 holdet på besøg ved Herning Fremad.

Disse kampe plejer altid at være en tæt affære og det blev det også denne gang. Brande holdet startede bedst og havde flere rigtige gode forsøg ved Søren ”Nygaard” Prøhl, Torben Jørgensen og Allan Kjærgaard, men bolden ville desværre ikke ind i kassen. Vi skulle hen i det 20. minut i første halvleg, hvor Bjarne ”Tøf” Kristensen tog et fantastisk overlap på venstre fløjen og med et perfekt indlæg derfra flugtede Søren Prøhl bolden i nettet til 1-0 til Brande, som også blev halvlegs stillingen.

Brande Oldboys vandt 1-0 i Herning Fremad.

Anden halvleg bølgede kampen lidt frem og tilbage, hvor begge hold kom frem til flere chancer. Det kan nævnes at Brande målmand Kim Lauridsen tog flere gode forsøg bl.a. fra den tidligere Fremad bomber Thomas Kristensen og en af dem var en friløber. Brande vandt dog kampen fortjent med 1-0 over Fremad og har nu max. point efter de første to runder.

Kampens spiller blev Kim ”Plade” Kristensen i forsvaret, men også midtbanemand Torben Jørgensen og målmand Kim Lauridsen skal fremhæves for gode præsentationer.

Næste kamp for +40 holdet er på hjemmebane mandag d. 26/08 kl. 19,00 mod Vildbjerg SF.