Superveteraner slår Ikast

Brande Old Boys Superveteranhold, fortsatte de gode takter fra sidste mandags sejr over Spjald, da de mandag aften mødte topholdet Ikast på hjemmebane. BOB satte sig på kampen fra start og der var ikke gået mere end ca. 10 minutter da Åge Kristensen bragte BOB på sejrskurs med et flot mål til 1-0, det betød at BOB kunne spille bolden rundt og lade Ikast spillerne om at løbe, dette lykkedes perfekt og 1-0 føringen var også resultatet til pausen. Ikast forsøgte straks fra anden halvlegs start at flytte spillet længere frem på banen -og det lykkedes også for dem, men de chancer de kom frem til tog Ken Pedersen sig flot af, Ikast pressede mere og mere på for en udligning, men ca. midt i halvlegen opfanger Peter Munkholm bolden og spiller med en flot frispilning Åge Kristensen, som sikkert scorede til 2-0.

To scoringer af Åge Kristensen i kampen mod Ikast.

Ikast sendte herefter “alle” mand frem og endnu engang lykkedes det Peter Munkholm at rykke sig fri og med Arne Holst som “bande” øgede Peter til 3-0 og kun et straffespark til Ikast i de sidste sekunder betød at de kom på “tavlen” Endnu engang en flot holdindsats af alle, fidusen gik til Peter Munkholm!

Ken Pedersen er "millimeter" fra at redde straffesparket fra Ikast.
Ken Pedersen er “millimeter” fra at redde straffesparket fra Ikast.

Superveteranerne slutter forårssæsonen af på mandag på udebane mod Herning KFUM.