Storsejr i forårets sidste kamp resulterede i en 1. plads ved sommerpausen

Tirsdag den 18. juni 2013 ude mod Sunds IF

I forårets sidste kamp stod Sunds IF for tur. Og kampen er ikke mere end 6 minutter gammel før Lena Jensen scorede sikkert til 1-0. Og kort efter er Lena igen på spil og scorer til både 2-0 og 3-0 efter fint opspil.

Herefter dukker Brandes sidste spiller, Jane Ryberg, op til kampen og bliver straks skiftet ind for en småskadet Birthe Guldbrand.

Efter ca. 15 minutters spil fik Sunds en løs chance, men heldigvis lige forbi målet, hvor Mette Jørgensen stod.

Minuttet efter slog Brande kontra og Gitte Holt modtager bolden og tager den med og scorer sikker til 4-0.

Men Sunds fik endnu en løs chance og scorede denne gang til 4-1. Med 5 minutter tilbage af 1. halvleg opfanger Lena Jensen bolden på midten og spiller Lisbeth Biltoft helt fri. Hun scorer sikkert til 5-1.

Men Lena Jensen var ikke færdig og lige inden pausen scorer hun sit 4. mål til pause stillingen 6-1.

Det var ikke nødvendigt at foretage de store ændringer i pausen, dog faldt intensiteten lidt og det lykkedes kun Brande at score 2 mål. Men der var flere gode chancer til bl.a. Jane Ryberg, Dianna Nymark, Lisbeth Biltoft og Gitte Holt

Det første mål blev sat flot ind af Trine Gasbjerg Jørgensen direkte på frispark, til 7-1. Og kampens sidste mål faldt med 5 minutter igen. Det er igen Lena Jensen, der efter bandespil med Trine Gasbjerg Jørgensen scorer sit 5 mål til slutresultatet 8-1.

Kampens spiller blev Lena Jensen. Holdet bestod desuden af Mette Jørgensen, Birthe Guldbrand, Lisbeth Biltoft, Gitte Holt, Trine Gasbjerg Jørgensen, Jane Ryberg, Dianna Nymark og holdleder Pia Pedersen.

Foråret sluttede med en fornem 1. plads, hvor der kun er tabt 1 kamp. Vi glæder os til efteråret, hvor vi skal forsøge at gøre det ligeså godt.