Brande OB +32 vs Ejstrupholm 3-3

Brande Oldboys +32 holdet´s første kamp i B rækken var et lokal opgør mod Ejstrupholm.

BOB kom godt fra start og kom foran hurtigt 1-0 på et mål af Lars Poulsen.Herefter spillede holdet godt og kom frem til flere gode chancer, men ind ville bolden desværre ikke. I stedet kom Ejstrupholm ind i kampen pga et dumt boldtab på midten af banen og tidligere BOB spiller Elmedin Bratic kunne gøre det til 1-1.
2 min. før pausen gjorde Allan “Tordenstøvle” Hansen det til en 1-2 føring til Ejstrupholm efter en lang bold, som han flot pillede ned og bankede i målet.

Anden halvleg sov Brande drengene igen ved en dødbold og udeholdets Elmedin Bratic blev sendt afsted på kanten og lagde den ind over, hvor den blev headet ind i målet til en 1-3 føring til Ejstrupholm.

Kort tid efter var det så Brande, der på en lang bold kunne sende Morten Orluff afsted og han reducerede til 2-3. Derefter satsede BOB meget for en udligning og efter et BOB hjørnespark blev bolden sparket frem og hjemmeholdets Kim Nielsen faldt og så havde EIF´s Allan Hansen frit løb mod Brande´s mål, men blev pillet da han ville gå udenom Søren Laursen i målet. Allan kunne have lukket kampen til Ejstrupholm´s fordel, men blev syndebuk og har efter forlydende ikke kunne sove om natten pga det 🙂
5 min efter den store chance til EIF scorede Anders Bønnerup Nielsen sit 3 mål for BOB på 3 kampe til slut resultatet 3-3.
Kampen spiller blev Kim Nielsen og Søren Laursen med 3 stemmer hver.

Lars Poulsen scorede til 1-0 i lokalopgøret mod Ejstrupholm, kampen endte 3-3.