Sejr til Superveteranerne i Spjald!

En spændende og meget jævnbyrdig kamp som BOB Superveteraner vandt med 5-4 – der var ellers ikke meget der tydede på sejr i starten, idet Spjald kom foran 1-0 efter et “kiks” i de bagerste geledder, men kort efter lykkedes det Kent Post at udligne på et flot langskud, herefter pressede Spjald på og kun flotte redninger af Ken Pedersen i målet hindrede flere scoringer, han kunne dog ikke hindre Spjald i at komme på 2-1 da Lars Heide “høstede” en modstander i feltet, og et korrekt dømt straffespark blev omsat i mål, heldigvis fik BOB udlignet kort før halvleg på et lidt heldigt mål af Åge Kristensen. Spjald startede også bedst i anden halvleg, de skulle dog igen have lidt hjælp af forsvaret, og de kom på både 3-2 og 4-2 på et par heldige mål, heldigvis kunne Spjald forsvaret også være “gavmilde” en fejlaflevering blev omsat til reducering af Åge Kristensen og kort efter “nettede” han igen til 4-4 og med ca. 10 tilbage af kampen blev det spændende igen og med små 5 minutter tilbage afdriblede Åge Kristensen 2 Spjald spillere og afleverede til en helt “blank” Arne Holst Larsen der scorede i det tomme mål til en “måske” lidt heldig men dejlig 5-4 sejr i Spjald! Fidusen gik til en flot kæmpende Kim Tranholm – men en flot holdindsats af alle! Superveteranerne har endnu 2 kampe inden de kan gå på sommerferie, mandag 24/6 gælder det topholdet Ikast på hjemmebane.